Na de goede resultaten bij de Van Heeckeren Groep werd ik gevraagd om coaching toe te passen bij Klein Vaarwater, met de focus op het strandpaviljoen dat bij het vakantiepark hoort. In de afgelopen decennia is het park langzaam gegroeid tot een volwaardig vakantiepark dat het nu is. Met de groei die blijft doorzetten was behoefte aan een vernieuwing van de structuur in de horeca, waar coaching een belangrijk onderdeel was. In 2018 startten we, in samenwerking met Wouter Verkerk, een coachingstraject voor het voor- en zomerseizoen.

Een intensieve combinatie van trainingen in het voorseizoen, coaching-on-the-job maar ook actieve management begeleiding zorgde ervoor dat we met een team in 2018 & 2019 een flinke omzetstijging konden realiseren. De horeca draaide soepeler, kon de service veel gemakkelijker aan en daardoor veel meer gasten bedienen. Hoewel er het uiterste van medewerkers werd gevraagd, ervaarden zijn hun werk als plezieriger, omdat er meer rust heerst op de vloer. De kern van een succesvolle horecazaak begint daadwerkelijk bij de zorg voor je medewerkers.

© Copyright 2015 Baspitality