Na mijn opleiding tot Biersommelier kon ik mijn gastvrije inslag, coachende karakter en kennis voor bier perfect combineren als docent aan dé bieropleider van Nederland: StiBON, Stichting Bieropleidingen Nederland.

Niveau 1: Bierambassadeur

Als je deelneemt aan het eerste niveau van StiBON kan je mij als docent tegenkomen tijdens les 2, de grondstoffen van bier. Maar meestal zal je mij als docent ‘bierbehandeling & opslag’ voor de klas zien staan. Een les waar precies samenkomt wat ik doe. Op een gastvrije manier omgaan met bier. Of je het nu thuis, of in de horeca serveert of geserveerd krijgt, ik zorg ervoor dat het behandeld wordt zoals de brouwer zou willen.

Niveau 2: De stap naar Biersommelier

Tijdens niveau 2 van de opleiding tot biersommelier ga je als deelnemer echt de diepte in. Een pittige opleiding voor écht liefhebbers en professionals. Tijdens niveau 2 doe ik de begeleiding van het gehele traject van 12 lessen. Naast vraagbaak van de groep, begeleid en ondersteun ik het blind proeven wat tijdens iedere les een belangrijk aandeel heeft. Stapje voor stapje help ik de deelnemers hun smaak te ontwikkelen, smaken te herkennen en herleiden en blind biertypen te kunnen beoordelen en herkennen.

 

© Copyright 2015 Baspitality