Brouwerij van gastvrijheid

“Structurele aandacht voor de medewerkers!”

Guido Vermeulen zocht contact met Slijterij Laurijssens in Made om zijn medewerkers te trainen, waarna ik in contact werd gebracht om Het Panorama te ondersteunen. Hieruit is eind 2015 een brede samenwerking ontstaan tussen Het Panorama en Baspitality.

Eerst werd de bierkaart onder handen genomen, waarbij gekeken werd naar diversiteit in bieren en een goede marge, maar waar ook een lokaal karakter werd toegevoegd.

Hierna is het jaar afgetrapt met een bierbelevingsworkshop voor het gehele team, als onderdeel van een jaarabonnement van de Brouwerij van Gastvrijheid. Daarna komt in de lente van 2016 Wouter Verkerk langs om met rake voorbeelden en goede suggesties het team klaar te stomen voor het zomerseizoen. Alle vorderingen worden op regelmatige basis getoetst met mystery visits en onderhouden met maandelijkse contactmomenten waarin allerhande gastvrije informatie wordt gedeeld.

Een samenwerking die resulteert in een zeer gastvrij team die continu bezig is met de eigen ontwikkeling en daarmee met het neerzetten van een beleving richting de gasten. Combineer dit met de unieke locatie en je hebt de perfecte plek om gedurende het hele jaar te kunnen genieten van al het moois van de Biesbosch.

© Copyright 2015 Baspitality