WAT IK VOOR U KAN BETEKENEN?

Neem vrijblijvend contact op met uw vraag en ik kom hier in een gastvrij tijdsbestek op terug

NEEM CONTACT OP
Download Brochures
Brouwerij van Gastvrijheid
Brouwerij van gastvrijheid
Brouwketel

Succesformule - Brouwerij van Gastvrijheid

Bas geeft niet zomaar een training of een workshop, maar gaat een nauwe samenwerking aan, in overleg samengesteld. Door middel van jaarafspraken wordt Baspitality een steunpilaar voor de organisatie en kunnen medewerkers hier altijd terecht. Bepaal zelf de gewenste invulling van de jaarafspraken en Bas doet de rest.

Met de Brouwerij van Gastvrijheid weet u waar u aan toe bent. Het maandbedrag bepaalt u zelf, aan de hand van keuzes binnen de jaarafspraken.

 

Brouwerij van Gastvrijheid - Jaarafspraken

De Brouwerij van Gastvrijheid is een initiatief van Bas Schampers. Hij werkt vanuit de basis dat een constructieve investering in medewerkers zich uitbetaalt in betere service naar uw gasten. De metafoor van een brouwerij wordt gebruikt omdat, net als de ingrediënten van een mooi bier, enkele zaken onmisbaar zijn in de ontwikkeling van medewerkers. Door middel van jaarafspraken waarbij de ondernemer zelf de ingrediënten bepaalt, brouwen we samen aan een ontwikkelingsplan voor uw medewerkers.

De beste ingrediënten – Vertrouwde partners

Voor een mooi, complex bier gebruik je de beste ingrediënten. Voor trainingen en workshops is dit niet anders. Met de Brouwerij van Gastvrijheid werkt Bas vol vertrouwen samen met enkele gastvrije partners, die uitsluitend kwaliteit leveren. Zo voegt bijvoorbeeld Wouter Verkerk een krachtige smaak toe met zijn inspirerende seizoen kick-off. Baspitality vormt de bindende factor.

Download hier de flyer om de mogelijkheden te bekijken. Vanzelfsprekend ga ik graag het gesprek aan om een pakket op maat samen te stellen.

© Copyright 2015 Baspitality