WAT IK VOOR U KAN BETEKENEN?

Neem vrijblijvend contact op met uw vraag en ik kom hier in een gastvrij tijdsbestek op terug

NEEM CONTACT OP
Download Brochures
Brouwerij van Gastvrijheid
Speciaalbier
Bieren

Gastvrije Biersommelier

Als gediplomeerd biersommelier is Bas eigenlijk altijd wel bezig met al het moois wat de bierwereld te bieden heeft. Combineer dat met de aangeboren voorliefde voor de horeca en je hebt een gouden combinatie. Met dezelfde aandacht en liefde die je je gast geeft, verzorgd Bas allerhande advies, trainingen en workshops op het gebied van (speciaal)bier. Een kleine greep uit de mogelijkheden:

Bierbelevingsworkshop

De basis begint bij de kennis over het assortiment. Wat serveer je, hoe serveer je dit en wat zijn de belangrijkste kenmerken van het bier? Door samen te kijken, ruiken, proeven en te beleven creëren we tijdens deze workshop een stabiele basis om gasten goed te kunnen adviseren en een gastvrije bierbeleving neer te zetten.

Workshop Radler's maken

Een biersommelier die radlers maakt? Jazeker! In de horeca draait het om vakmanschap en liefde voor je product. Als je dan toch niet ontkomt aan de trend van laag alcoholische en alcoholvrije radlers, dan kun je maar beter de allerbeste, zelfgemaakte radlers serveren toch? Creëer betrokkenheid bij je team door gezamenlijk tot dé perfecte receptuur te komen.

Masterclass biertappen

Schenk enkel nog perfect getapte bieren en schenk dat speciaalbier van de fles prachtig in voor gasten. Tijdens de masterclass krijgt iedereen de kans om de technieken hierachter onder de knie te krijgen, waarbij de theorie hiervoor als basis dient.

Neem nog een stapje extra en laat uw team schitteren op een lokale of regionale biertapwedstrijd en dring misschien zelfs door tot het NK-biertappen op de Horecava in Amsterdam.

Advies bierassortiment

Wilt u graag mee in de trend van speciaalbier en uw gasten ook een mooi assortiment kunnen bieden? U weet alleen niet precies wat u moet serveren? Door te kijken naar uw doelgroep, de regio, trends en uw huidige assortiment kan ik u adviseren bij het opstellen van een gevarieerd aanbod. Hierbij hou ik vanzelfsprekend rekening met uw leveranciers en bijvoorbeeld lokale brouwerijen bij u in de buurt.

© Copyright 2015 Baspitality